Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Marion Evers - zaterdag 15 april 2017

Grin Grin Grin Grin GrinGeheel mijn eigen leven, uitgezonderd de opvang, daar mijn huis te klein is. Wel padden opvang e.d.

Adriana - dinsdag 10 maart 2015

Niets smile. Ik leef in een wereld waarin ik 13 jaar geprobeerd heb Folkert van de Graaf te begrijpen,nuzijn motief kan inleven. Ik ben veganist en respecteer alles wat leeft,heb zelfs bezwaar tegen bloemen in huis maar iemand die mijn katje kwaad zou doen en ik moest kiezen tussen mijn blinde engeltje en een homo sapiens sapiens... Iemand die dag in dag uit werd geconfronteerd met onnodig en alleen voor geld lijdende wezens,kan ik mij voorstellen dat een mens dan op een gegeven moment door het lint gaat.

Rene - vrijdag 6 maart 2015

http://www.huisjebiobeestje.nl/page/stop-de-hobbyjacht-teken-het-burgerinitiatief-

perry van empel - zaterdag 24 januari 2015

De 99e editie van de nijmeegse vierdaagse vindt plaats van 21 t/m 24 juli 2015 .
gebeurt er nog wat in dit gastenboek?

Gigi - 2013-08-01 14:44:25

Mooie doelen en goede initiatieven! Herkenbare informatie over voeding in mijn assignment "Je bent wat je eet" en mijn honden zijn al ruim 2 jaar vegetariërs, inderdaad vanwege de overweging 'wat voor dierenvriend ben ik dat ik een koe of konijn toch minder lief of schattig vind dan mijn honden en dus moet die maar dood.......'. Uiteraard zelf al jaren vegetariër.
Kom in de hondensport steeds meer begrip tegen dat mijn honden vegetariër zijn, doch men blijft bij de stelling dat een hond een carnivoor is, wat niet waar is en dus blijft men bij vlees voeren.
In de fok- en showwereld is er opvallend veel begrip voor vegetarisme bij honden, ook bij nestjes.
Ik ben dus niet tegen fokken van rashonden, wel voor zeer goede bescherming voor het ras vanuit de rasvereniging, zoals bij het Nederlandse Kooikerhondje.

Complimenten voor jullie inzet!

weetjesmaker - vrijdag 1 februari 2013

Goeie site.

Jolanda - 2013-01-07 21:19:30

Dit is echt n site waar ik nog niet uitgelezen ben Grin. Momenteel speelt vaccineren bij ons ivm onze pup die niet gevaccineerd is en daarom nergens welkom is, dus hoe ontkom je eraan. Lastig genoeg!

Bianca - 2012-11-29 14:18:11

Super, vooral  over vaccineren ja of nee? Als iedereen nu eens elkaar gaan inlichten over hoe slecht het is, dat er zoveel rotzooi in dieren wordt gespoten. Met titeren kom je een heel eind.

Vertel het door, vertel het door. Laat alle dierenartsen verdwijnen en laten holistische dierenartsen maar nu de toekomst van onze huisdieren gaan bepalen!

perry van empel - zondag 15 juli 2012

Hey hallo hier even de complimentjes voor jullie site,vooral de handige tips en nuttige links spraken aan.
neem ook eens een kijkje op mijn vierdaagsepagina,we wensen iedereen dinsdag tijdens de nijmeegse vierdaagse heel veel succes.

Cees & Toby - maandag 23 april 2012

Hallo Clarina en René

     

Een geweldige website, ook jullie zijn er voor de dieren net als wij, we proberen mensen wakker te maken omdat de meeste honden baasjes niet weten dat ze de hond ziek maken momenteel.

We geven informatie over voeding, vaccinatie, en ziektes bij honden. Wij doen alles gratis en geven adviezen aan de honden baasjes, we hebben zo al duizenden mensen geholpen.

 

Ook wij vinden het geweldig om dit te doen, en we doen dit omdat het meer dan triest gesteld is in de honden wereld. Honden worden compleet ziek gemaakt door de brokkenfabrikanten en de dierenartsen

Wij vinden het erg  leuk dat jullie je ook inzetten voor de dieren, hier moeten er meer van komen, maar helaas zijn er niet al te veel, bij de meeste draait het alleen maar om geld en dat de dieren hier ziek van worden interesseert ze niets

Wij zijn ook ongeveer 10 jaar bezig hiermee, en je zult begrijpen dat wij niet erg geliefd zijn bij de brokkenfabrikanten en dierenartsen, maar dat maakt ons niets uit we gaan gewoon door net zolang tot ze er mee ophouden om afval in de brokken te doen, en dat de dierenartsen stoppen met te veel vaccineren en er een supermarkt met ziekmakende brokken op na houden en op deze manier hun eigen patiënten creëren

 

We hebben een link op onze website naar jullie website geplaatst, hoe meer mensen alles weten hoe beter, ga zo door doen wij ook

 

Met vriendelijke groet

 

Cees & Toby


Simone - zondag 25 december 2011

Hoi hoi,
Ah te gek ik was zo enthousiast geworden over jullie site en opvang dat ik gelijk aan de kippen van red een legkip dacht echt te gek wat jullie doen. Ik heb even gekeken op jullie beestachtige avonturen echt geweldig hoe de legkippen het doen en zo mooi als zij er weer uit zien fantastisch.
Gelukkig kunnen deze dames eindelijk van hun welverdiende, pijnloos, stressloos en zorgeloos bestaan genieten, heerlijk. Super goed. Gelukkig bestaan er nog mensen zoals jullie hier word ik zo blij van dat er nog mensen zoals jullie wel stil staan bij al het dierenleed.
Met die moordenfeestdagen voor deur sta ik altijd extra stil bij alle dieren die hier het slachtoffer van zijn, vreselijk in één woord.

 Ben groot fan van jullie geworden, 

Groetjes Simone


Rene Kamps - 2011-11-25 15:17:47

Oproep

Certificaat van skb voor “”goede”’ dierenspeciaalzaken

Ken jij dierenwinkels en tuincentra waar geen konijnen [meer] verkocht worden?

Geef dat dan aan ons door!

Stichting konijnenbelangen is er een groot voorstander van dat er geen er geen konijnen in dierenwinkels en tuincentra worden verkocht. De drempel om daar een konijntje aan te schaffen is namelijk heel laag. Impulsaankopen komen vaak voor, waardoor men ook weer snel is uitgekeken op het nieuwe konijntje. Jaarlijks worden er talloze konijnen in parken en bossen losgelaten of over hekken van kinderboerderijen gezet en de konijnen opvangen puilen uit. Als mensen bewuster een konijn aanschaffen en de juiste informatie krijgen over het houden van konijnen zijn wij van mening dat er minder konijnen gedumpt zullen worden. Gelukkig zijn er al enkele dierenwinkels gestopt met de verkoop van konijnen. Wij zullen onze steun aan hen betuigen door een certificaat en een deursticker uit te reiken,zodat voor klanten direct duidelijk is dat er geen konijnen verkocht worden en dat Stichting Konijnen Belangen dat ondersteunt. Daarnaast zullen de winkels die geen konijnen verkopen op www.konijnenbelangen.nl vermeld worden. Dus ken jij een winkel waar ze geen konijnen (meer) verkopen? Geef dit dan aan ons door via info@konijnenbelangen.nl Wij vermelden deze winkel dan op de site en sturen ze een certificaat en sticker op!


HUISJEBIOBEESTJE - maandag 10 oktober 2011

Vandaag gemaild naar AVEVE hoofdkantoor;

04-10-2011

Esther Ouwehand, Tweede Kamerlid van de Partij voor de Dieren, heeft op dierendag een biologische taart bezorgd bij Dierenboetiek Reinken in Den Haag. Dit is de vierde dierenspeciaalzaak die is gestopt met de verkoop van cavia’s, hamsters en konijnen en daarvoor een oorkonde en taart ontvangt. Mensen die een knaagdier willen kopen, worden voortaan doorverwezen naar een naburige knaagdierenopvang. Reden genoeg voor de Partij voor de Dieren om de winkeleigenaresse in het zonnetje te zetten. Marieke de Groot, gemeenteraadslid voor de Partij voor de Dieren in Den Haag en Evalien de Groot van de Dierenbescherming, afdeling Den Haag waren ook bij de uitreiking aanwezig.

De eigenaresse van dierenboetiek Reinken, Benita van Wegen, staat volledig achter haar besluit. Ze verkocht al geen vissen en vogels en dit lijkt dus een logische vervolgstap. Ze heeft er zelfs nieuwe klanten bij gekregen, die de stop op de verkoop van konijnen en knaagdieren een warm hart toe dragen. De opvangcentra zitten overvol en de handel in huisdieren is vaak niet bepaald diervriendelijk. Steeds meer dierenwinkels besluiten te stoppen met het verkopen van dieren. Om deze diervriendelijke initiatieven te stimuleren, trakteert de Partij voor de Dieren iedere zaak die stopt met de dierenhandel op biologische taart. Ook krijgt elke winkel een oorkonde met de titel ‘goed voorbeeld’ uitgereikt. Eerder deelde Esther Ouwehand al taarten uit aan twee dierenspeciaalzaken nabij Den Haag en aan een dierenwinkel in Rosmalen, die voortaan klanten voor knaagdieren doorverwijzen naar opvangcentra.

De Partij voor de Dieren vindt dat de handel in gezelschapsdieren sterk moet worden teruggebracht. Vooral de veelvuldige impulsaankopen van dieren zijn de partij een doorn in het oog. Esther Ouwehand: “Veel huisdieren worden in een opwelling aangeschaft, met alle gevolgen van dien. Eenmaal thuis worden de dieren dan slecht gehuisvest en niet goed verzorgd. Zulke dieren kwijnen weg of worden gedumpt waardoor de opvangcentra structureel uitpuilen. De commerciële belangen in de fok en handel in huisdieren houden deze vicieuze cirkel in stand. Daarom is de beslissing van deze dierenwinkel om daar niet meer aan mee te werken een hele belangrijke. Ik hoop dat zij andere dierenwinkels inspireert om dit goede voorbeeld te volgen”.

Aanstaande vrijdag huldigt Esther Ouwehand een dierenwinkel in Heerhugowaard die onlangs eveneens besloot te stoppen met de verkoop van knaagdieren en konijnen.

 


Rene - zaterdag 24 september 2011

Hoi Luna, je zegt het, heerlijk bericht.
Bedankt hiervoor!!
De konijnen/caviaopvangen lopen over inderdaad.
Schande dat winkels nog steeds dieren (mogen) verkopen. Laatst in een van de DOBEY zaken, werden gewoon zwangere cavia's verkocht.
Chinchilla's bij een van de boerenbond-vestingen; badend in TL-licht zonder schuilplekje in hun kooi, en dat terwijl het nachtdieren zijn FOEI!!!!

Luna - 2011-09-20 05:05:23

Eindelijk meer mensen gevonden op het net met écht een hart voor dieren! Fantastische site, echt geweldig! Ik word zelf onderhand dol van de onkunde die wordt verspreidt op allerlei forums over dieren die vaak ook nog eens door fokkers worden opgezet en dus zo wie zo grotendeels waardeloos zijn, omdat veel berichten over verwachte en geboren jongen en dergelijke gaan en dan zeggen sommige dat ze veel over de dieren weten omdat ze er veel en lang ervaring ermee hebben (paar jaar enzo), maar verspreiden ondertussen ook nog heel erg veel meer onzin (hoe kan een diersoort specifieke opvang ook dieren fokken vanwege een aanbod tekort van zogenaamd goede dieren van dat soort terwijl hun opvang overstroomt? En dan zeggen dat ze dat doen om de broodfok, marktplaats, dierenwinkeldieren te laten verminderen, maar ondertussen stroomt zo'n forum en hun opvang overvol van die dieren die daar nog wel zijn aangekocht? En bieden veel zogenaamd goede fokkers hun dieren ook via marktplaats aan en staat hun site vol jonge dieren en dieren die gewisseld worden en naar andere fokkers gaan en...)Daarom ben ik erg blij dat ik jullie site nu ben tegengekomen!!!

Marco - zondag 3 juli 2011

Hoi 
Leuke site zeg kijk ook eens op mijn site http://cavia538.webklik.nl/
Marco

sonja - 2011-06-08 16:07:31

Geweldige site.Veel bruikbare informatie word met vaak met humor gebracht.Zoals bij baasjesmanieren.Zet denk ik mensen echt aan het denken.Mij in ieder geval.
Misschien toch overstappen van biologisch vlees naar vegetarische alternatieven.......... 

Chris - 2011-06-03 18:11:57

Gave site. Met name het idee erachter steun ik volledig.

Enne, mocht het gastoestel dat jullie inmiddels hebben aangeschaft niet bevallen, dan hoor ik het wel ;-)


René - donderdag 5 mei 2011

Ha Lloyd, ja heerlijk he die vakantie. Tot maandag, geef Boomer een pootje van me!

lloyd backus - zaterdag 30 april 2011

Hoi meester heeft u een leuke vakantie.
ik wel tot maandag (volgende week).

Roger Offermans - zaterdag 19 februari 2011

Hallo meester René,
Ik sluit mij helemaal aan bij Stan; mooie site! Leuk en informatief. Ik heb al vaker gekeken naar de mogelijkheden van een 'buitenlandse' hond. Maar helaas, de 'moeder des huizes' is nog niet toe aan een andere hond na onze 17 jaar met Winnie.
Komt nog wel.... en dan hopen ook wij zo'n hond een  nieuw thuis te kunnen geven.
Keep up the good work!
Grin
Groetjes,
Roger Offermans

stan offermans - 2011-02-17 15:33:58

hoi meester mijn moeder vind deze site geweldig en ik natuurlijk ook hartsike leuk top cool sjiek vetGrinGrinGrin

Yolanda - 2011-01-31 20:00:53

Hallo!   Bedankt voor de informatie over vegetarisch hondenvoer! Heb inmiddels een zak bij Zooplus besteld en ontvangen en mijn honden lusten het in elk geval erg graag. Ik geef het nu nog gemengd met hun vertrouwde voer, maar zal in de toekomst, als ik merk dat het hen goed doet helemaal overstappen op Yarrah. Ben zo blij dat ik deze info heb gevonden, hoewel onze honden biologisch vlees eten (van carnibest) voelde ik me toch steeds meer bezwaard over hun vleesconsumptie. Nu lijkt daar dus een oplossing voor te zijn...!!! Nogmaals dank dat jullie me via je website op dit spoor hebben gebracht!   Veel sterkte verder bij jullie goede werk voor de dieren! Met hartelijke groeten, Yolanda Verburg, Haarlem

José - vrijdag 3 december 2010

Hallo Clarina en René,

Ik heb net het verhaal van Eiko gelezen...wat erg dat jullie binnen 2 maanden afscheid hebben moeten nemen van Jesse en nu ook  Eiko...ik leef met jullie mee.
Wat een geluk voor Eiko, dat hij zijn laatste maanden bij jullie heeft doorgebracht en niet in het asiel. Een eigen huisje, een eigen mandje en eigen "baasjes" die rekening gehouden hebben met zijn slechte ervaringen in het verleden.
Een hond, bepakt met een enorme emotionele rugzak en grote lichamelijke beperkingen, die op het einde toch nog een fijne tijd gehad heeft samen met liefdevolle mensen.
Heel veel sterkte toegewenst, ik hoop dat jullie het verdriet over het verlies van Jesse en Eiko een plekje kunnen geven.
Een ding is zeker, na het eerste verdriet gaan de mooie herinneringen aan deze twee lieverds een grotere rol spelen in jullie leven.
Bedankt dat jullie beide honden een kans gegeven hebben.

Groetjes,

José


Julia - donderdag 11 november 2010

Hallo,
lees net pas dat jullie Jesse overleden is.
Wij, Richard en ik wensen jullie heel veel sterkte hiermee.

Rust zacht Jesse..

< Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende >