Als vegetariërs weer vlees eten?

De meeste mensen eten weer vlees Een studie toonde aan dat 84% van de vegetariërs weer vlees gaat eten. Er zijn duidelijk risico's en voordelen voor veganistisch dieet. De twee belangrijkste overwegingen bij de overgang naar een omnivoor dieet, zegt Valente, zijn om langzaam te gaan en rekening te houden met portiecontrole. Ze herinnerde me eraan dat de portiegrootte van een stuk vlees 3 tot 4 ounces is, een nummer dat de meeste Amerikanen (inclusief ikzelf) zeker overschrijden wanneer ze het diner op onze borden stapelen.

Ze stelde ook voor om het soort vlees dat ik kies te variëren, maar bewerkte opties (zoals spek en vleeswaren) tot een minimum te beperken. Als de smaak en textuur van vlees je echt storen, overweeg dan om stiekem te zijn. Voeg een beetje gemalen vlees en bottenbouillon toe aan je favoriete soeprecept. Voeg wat gesneden kip toe aan je vegetarische curry.

Maak een roerbak en voeg een paar garnalen toe. Klanten die textuurproblemen hadden, zeiden dat worst, volledig natuurlijke hotdogs en salami het gemakkelijkst voor hen waren. Vegetariërs kunnen tijdelijke spijsverteringssymptomen ervaren wanneer ze vlees weer in hun dieet introduceren. Ik heb bijna mijn hele leven heen en weer gewandeld tussen vegetarisme, veganisme en een alleseter dieet, maar ik heb zeker het grootste deel van mijn volwassen leven doorgebracht met het eten van een plantaardig dieet.

Luisteren naar je lichaam is van het grootste belang, en voor sommige mensen voelt een vegetarisch of veganistisch dieet gewoon niet goed. Ik krijg behoorlijk wat e-mails van vegetarische lezers met de vraag hoe ik weer vlees kan gaan eten na een periode van vegetarisme of veganisme.