Is veganistisch hondenvoer duur?

Ingrediënten op basis van vlees zoals rundvlees, kip en zelfs vis zijn meestal de ingrediënten die brokjes duur maken. Veganistisch hondenvoer bevat alleen plantaardige ingrediënten en is daarom vaak goedkoper dan brokjes op basis van vlees. Voor een gelijk kwaliteitsniveau zal veganistisch hondenvoer duurder zijn dan „normaal hondenvoer”. Ik begrijp hoeveel je hond voor je betekent, en daarom heb ik zoveel moeite gedaan om het beste veganistische hondenvoer te vinden dat je je goed kunt voelen bij het voeren aan je beste vriend.

Bekijk een volledige afbraak van merk en voedingsstoffen van dit voer in mijn complete Nature's Recipe vegetarische hondenvoer review. V-Dog is veganistisch droogvoer voor kleine honden, samengesteld door experts en bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een AAFCO-dieet. Woof Whiskers is een website voor het beoordelen en analyseren van hondenvoer die hondenbezitters helpt weloverwogen beslissingen te nemen over het voeren van hun huisdieren. Als uw hond niet gewend is om verschillende soorten voedsel te eten, kan het moeilijk voor hem zijn om over te stappen naar het nieuwe dieet.

Amì Dog Vegan Dog Food wordt gemaakt door een veganistisch bedrijf dat alleen plantaardige, veganistische producten produceert. Een nieuwe analyse van meer dan 1.300 droog hondenvoer door Woof Whiskers onthult een groot verschil in prijs- en marketingstrategieën naarmate de concurrentie in de hondenvoerindustrie opwarmt. Enkele van de duurste hondenvoerbedrijven bleken merken te zijn met productlijnen die gericht zijn op specifieke diëten die sommige hondenbezitters wensen. Ik zal niet elke studie bespreken, maar een favoriet van mij is toen ze testten om husky sledehonden op veganistisch dieet te zetten.

Veggie Pets is een winkel die veganistisch hondenvoer verkoopt zoals V-Dog (een van de beste veganistische hondenvoer) dat"beschadigd” is. Mijn hond (60 pond) eet Natural Balance Vegetarian Formula (veganistisch), wat een beetje goedkoper is en hij doet het geweldig. In een redelijk recente studie (in 201) onderzocht een onderzoeksteam 24 commercieel vegetarisch hondenvoer, gemaakt door in totaal 12 bedrijven. Na ongeveer twee weken (soms langer) zullen de meeste honden zonder problemen volledig overstappen op hun nieuwe dieet.

Dit gaat over het goedkoopste veganistische hondenvoer dat je zult vinden, terwijl het nog steeds van relatief hoge kwaliteit is (hier zijn enkele andere manieren om veganistisch hondenvoer met een beperkt budget te krijgen). Halo Vegan Dog Food is gemaakt met een volledig plantaardig recept dat eiwitrijk is, voedzaam uitgebalanceerd en geweldig is voor honden met allergieën en gevoeligheden.