Vegetarisch kan hondenvoer?

Resultaten 1 - 9 van 9 · Vegetarisch nat hondenvoer · Evangers vetarm vegetarisch diner ingeblikte hond% 26 kattenvoer, 12, 8-oz, geval van 12 · Nature"s Recipe Original Vegetarian. Dit zijn de dingen die ik hoor wanneer ik deel dat ik mijn hond Chance veganistisch hondenvoer voer voer. Chance is 13 jaar oud en bloeit, en hij eet al meer dan tien jaar een plantaardig dieet. Hij heeft in de loop der jaren meerdere dierenartsen gezien, en elk van hen heeft hem (en zijn dieet) een grote duim omhoog gegeven.

Maar ik was niet altijd zo zelfverzekerd. Vanaf het moment dat ik Chance adopteerde van de Berkeley East Bay Humane Society waar ik op een zomer werkte, werd hij mijn eerste prioriteit. Ik wil vooral dat hij gezond en gelukkig is en een lang leven leidt. En, net als jij, toen ik voor het eerst hoorde over veganistisch hondenvoer, was ik sceptisch.

Onnodig te zeggen dat Chance het geweldig doet, hij houdt van zijn eten en zijn lekkernijen, en ik ben zo blij dat ik mijn twijfels in twijfel heb getrokken en veganistisch hondenvoer heb geprobeerd. Onlangs ontmoette ik Ryan Bethencourt, oprichter van het nieuwe in Koji gevestigde hondenvoerbedrijf Wild Earth, en ik leerde enkele gruwelijke dingen over de commerciële hondenvoerindustrie. Wat ik leerde verbaasde me, en maakte me extra blij dat ik het afgelopen decennium Chance veganistisch hondenvoer voer voer. Het bevat ook maïs- en soja-ingrediënten waar sommige honden op reageren, dus u moet dit product overslaan als uw hond gevoeligheden heeft voor beide vulingrediënten.

Verslaving Zen is aan de dure kant in vergelijking met andere vegetarische merken, vooral als uw hond groter is dan 25 pond. Natural Balance Vegetarian Dry Dog Food is een vleesalternatief hondenvoer ontworpen voor honden die een vleesvrij dieet nodig hebben. PetGuard All-Natural Wet Canned Food kan een optie zijn als u nat hondenvoer nodig heeft, maar er zijn vegetarische opties voor droog hondenvoer die een betere waarde hebben. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, vraag dan uw dierenarts om advies en aanbevelingen voor de overgang van uw hond naar een plantaardig dieet.

V-dog Vegan Dry Dog Food is een veganistisch droog hondenvoer dat is ontworpen om uw hond een milieuvriendelijke, vleesvrije brokken te bieden. Eindelijk, een ontelbaar aantal artikelen en gesprekken later, getroost door mijn onderzoek en nu ook scherp bewust van de verschrikkingen van de commerciële hondenvoerindustrie, bestelde ik veganistisch hondenvoer. Een groot voordeel van Wysong in vergelijking met andere merken is dat het goedkoop is, dus je hoeft niet meer uit te geven dan je zou willen voor een vegetarisch dieet. Ten slotte is Halo Vegan hondenbrokjes een duur, premium hondenvoer, dus het is niet de beste keuze als je op zoek bent naar een goede prijs.

Vegetarisch en veganistisch hondenvoer is enigszins nieuwe alternatieven voor de hondenvoerindustrie, vaak over het hoofd gezien voor producten op basis van vlees. Wat het geval ook is, een vegetarisch of veganistisch dieet heeft zijn voor- en nadelen en hetzelfde geldt voor de huisdieren waarvan de eigenaren dit dieet ook kiezen om te volgen. Ongeacht de controverse over het voeren van vegetarisch voedsel aan hoektanden, zijn er enkele honden met ernstige gezondheidsproblemen die vleesvrije diëten vereisen, wat een uitdaging kan zijn. De vegetarische hondenvoerruimte evolueert snel, aangezien groeiende bewijzen aantonen dat honden zeker geen vlees nodig hebben om te gedijen en hun beste leven te leiden.