Waar kan ik vegetarisch hondenvoer kopen?

Veggie Pets is een winkel die veganistisch hondenvoer verkoopt zoals V-Dog (een van de beste veganistische hondenvoer) dat"beschadigd” is. Ik begrijp hoeveel je hond voor je betekent, en daarom heb ik zoveel moeite gedaan om het beste veganistische hondenvoer te vinden dat je je goed kunt voelen bij het voeren aan je beste vriend. EVOLUTION DIET Pet Foods zijn de ENIGE conventionele, niet-GMO, biologische, graangebaseerde en glutenvrije plantaardige eiwitten Vegan Cat - Hondenvoer gemaakt in N. Dit is ongeveer het goedkoopste veganistische hondenvoer dat je zult vinden, terwijl het nog steeds van relatief hoge kwaliteit is (hier zijn enkele andere manieren om veganistisch hondenvoer met een beperkt budget te krijgen).

Sommige honden hebben echter problemen met veelvoorkomende ingrediënten in veganistisch hondenvoer zoals tarwe, soja, maïs en rijst. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat honden op lange termijn kunnen gedijen en gezond kunnen zijn met een goed gepland veganistisch dieet. Ik zal niet elke studie bespreken, maar een favoriet van mij is toen ze testten om husky sledehonden op veganistisch dieet te zetten. Ik heb enkele uren besteed aan het lezen van elke studie over veganistisch hondenvoer dat ik kon vinden, en het bekijken van alle veganistische hondenvoeropties om het beste veganistische hondenvoer te vinden.

Bekijk een volledige afbraak van merk en voedingsstoffen van dit voer in mijn complete Nature's Recipe vegetarische hondenvoer review. Onderzoeksresultaten *Evolution Diet Pet Foods biedt tot de meest gezonde, langstlevende katten %26 honden in vergelijking met alle andere soorten voer voor huisdieren die worden gebruikt door onderzoeksrespondenten in de Verenigde Staten In een redelijk recente studie (in 201) onderzocht een onderzoeksteam 24 commercieel vegetarisch hondenvoer, gemaakt met in totaal 12 bedrijven. Deze studie bewijst dat katten %26 honden de zeer gezondste leven- langste levens van plantaardig eiwit gebaseerd evolutiedieet voor huisdieren in vergelijking met alle katten% 26 honden die op vlees gebaseerd voedsel voor huisdieren eten, inclusief receptdiëten, rauw vlees diëten %26 conventioneel premium diervoeder op basis van vlees dat wordt gebruikt door onderzoeksrespondenten in de u. Winkel met een goed geweten wetende dat een percentage van elke aankoop van Sooper Treats wordt gedoneerd aan American Humane, een non-profitorganisatie die honden redt die een huis nodig hebben en hen opleidt tot hulphonden voor veteranen met posttraumatische stressstoornis en traumatisch hersenletsel.

Voor een gelijk kwaliteitsniveau zal veganistisch hondenvoer duurder zijn dan „normaal hondenvoer”.