Wat veganistisch hondenvoer?

Dit zijn de dingen die ik hoor wanneer ik deel dat ik mijn hond geef Chance veganistisch hondenvoer. Chance is 13 jaar oud en bloeit, en hij eet al meer dan tien jaar een plantaardig dieet. Hij heeft in de loop der jaren meerdere dierenartsen gezien, en elk van hen heeft hem (en zijn dieet) een grote duim omhoog gegeven. Maar ik was niet altijd zo zelfverzekerd.

Vanaf het moment dat ik Chance adopteerde van de Berkeley East Bay Humane Society, waar ik op een zomer werkte, werd hij mijn eerste prioriteit. Ik wil vooral dat hij gezond en gelukkig is en een lang leven leidt. En, net als jij, toen ik voor het eerst hoorde over veganistisch hondenvoer, was ik sceptisch. Onnodig te zeggen dat Chance het geweldig doet, hij houdt van zijn eten en zijn lekkernijen, en ik ben zo blij dat ik mijn twijfels in twijfel trok en veganistisch hondenvoer heb geprobeerd.

Onlangs ontmoette ik Ryan Bethencourt, oprichter van het nieuwe in Koji gevestigde hondenvoerbedrijf Wild Earth, en ik leerde een aantal gruwelijke dingen over de commerciële hondenvoerindustrie. Wat ik leerde verbaasde me, en maakte me extra blij dat ik Chance veganistisch hondenvoer het afgelopen decennium heb gevoerd. Petaluma is een duurzaam, veganistisch hondenvoermerk dat is geformuleerd door dierenartsen. Geef je hond voedzame, uitgebalanceerde brokjes in geroosterde pindakaas %26 zoete aardappelsmaak, boordevol eiwitten, vitamines en gezonde vezels die je harige metgezel nodig heeft om te gedijen.

Nogmaals, Halo komt op de laatste plaats voor de categorie natvoer. Houd er echter rekening mee dat dit een lijst is met de beste veganistische hondenvoer. Zelfs de laatste plaats hier is erg goed en ik zou graag het natvoer van Halo van een hond voeren. Veganistisch hondenvoer is in opkomst.

Nog maar een paar jaar geleden waren er nauwelijks bedrijven die vleesvrije voeding aanboden voor onze hondgenoten, maar nu zijn eigenaren van gezelschapsdieren verwend met keuze. Van complete brokjes tot erwt-eiwitbrandstof in een blikje, veganistische honden overleven niet langer alleen, ze gedijen goed. Dat geldt ook voor de markt, dankzij goedkeuringen van beroemdheden, grote investeringsrondes en het groeiende bewustzijn dat honden, als alleseters, geen vlees nodig hebben om gezond te zijn. De 5 beste veganistische restaurants in Taipei.

Deze smakelijke optie van Royal Canin is een ander veganistisch hondenvoer dat we ten zeerste aanbevelen. Behalve dat het vlees- en zuivelvrij is, is het recept ook geschikt voor honden met een gevoelig spijsverteringsstelsel. Dit veganistische hondenvoer is ook een diergeneeskundig dieet dat is ontworpen om voedselgevoeligheden bij pups aan te pakken. Houd de buikproblemen van uw hond op afstand met dit lichte dieet gemaakt van plantaardige voedingsstoffen.

De meeste dierenartsen zullen je vertellen dat honden, net als mensen, een verscheidenheid aan antioxidanten en voedingsstoffen nodig hebben. Ze doen het beste met een gevarieerd dieet, en indien mogelijk moet je ze mager, actief en niet overvoed houden. Dat betekent dat uw hond, net als de mijne, waarschijnlijk zal gedijen op een verscheidenheid aan verschillende soorten voedsel, en een deel ervan kan of zelfs plantaardig moet zijn. Eindelijk, een ontelbaar aantal artikelen en gesprekken later, getroost door mijn onderzoek en nu ook acuut bewust van de verschrikkingen van de commerciële hondenvoerindustrie, bestelde ik wat veganistisch hondenvoer.

Als u overweegt uw hond op een veganistisch dieet te zetten, moet u uw dierenarts raadplegen om een plan te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat uw hond alle essentiële voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft. Als u uw hond overschakelt naar een veganistisch dieet met goedkeuring van uw dierenarts, moet u weten hoe u hem kunt overschakelen van zijn huidige voedsel. Hoewel er geen bewezen studie is om die bewering te ondersteunen, zijn er verschillende anekdotes over honden die hun gezondheid verbeteren door over te schakelen op een veganistisch dieet. Als u uw hond huisgemaakt veganistisch hondenvoer geeft, heeft hij zeer waarschijnlijk bepaalde aanvullende voedingsstoffen nodig.

Volgens een studie werden husky sledehonden die zestien weken veganistische diëten kregen, beoordeeld als zijnde in uitstekende gezondheid en fysieke conditie, zonder sporen van bloedarmoede of andere mogelijke gezondheidsproblemen. Het juiste dieet voor uw hond is het dieet dat voldoende voeding biedt volgens hun specifieke behoefte. Ontworpen om aan de voedingsbehoeften van uw hond te voldoen, kunt u vertrouwen op dit vlees- en zuivelvrije dieet voor voldoende voeding voor uw hond. Nutritioneel compleet en uitgebalanceerd, garandeert het heerlijke recept alleen superpremium groenten en fruit en wordt in de volksmond aanbevolen door dierenartsen als u probeert uw hond over te schakelen op een veganistisch dieet.

Uw hond van groot ras kan gedijen op dit veganistische dieet dat alle essentiële voedingsstoffen bevat die ze nodig hebben om gezond te blijven. Er zijn online debatten over de vraag of het wreed is om uw hond veganistisch voer voor huisdieren te voeren, of dat het eigenlijk gezond is om uw hond plantaardig voedsel te voeren, althans een deel van de tijd. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat honden op lange termijn kunnen gedijen en gezond kunnen zijn met een goed gepland veganistisch dieet. Net als bij mensen kunnen honden ook de vruchten plukken van veganisme, zolang hun dieet een passende balans van voedingsstoffen heeft.

Honden houden van hoe goed het smaakt en hondenbezitters zijn dol op het positieve effect dat het heeft op de gezondheid van hun honden. In een redelijk recente studie (in 2011) onderzocht een onderzoeksteam 24 commercieel vegetarisch hondenvoer, gemaakt door in totaal 12 bedrijven. .