Welk veganistisch hondenvoer is het beste?

De 5 beste droge veganistische hondenvoerenNatuurlijke balans Vegetarische formule Droog hondenvoer. V-Dog Kinder Brokjes Veganistisch droog hondenvoer voor volwassenen. Nature's Recept Gezonde huid vegetarisch recept. Royal Canin Veterinary Diet Vegetarische.

Halo Holistic Garden Vegan Droog hondenvoer Volwassen honden. Bramble is het eerste en enige 100% veganistische verse hondenvoer. Geformuleerd door gecertificeerde veterinaire voedingsdeskundigen, biedt het alle eiwitten en voeding die honden nodig hebben op de gezondste, meest kwijlwaardige manier. Verwarm hem gewoon en kijk hoe je pup het verslindt.

Andere voordelen van het voeren van een veganistisch of vegetarisch dieet aan uw hond zijn verbeterde mondhygiëne, gezondere vacht en huid en een beter gewichtsbeheersing. Dit uitgebalanceerde dieet bevat 100% gezonde en heerlijke hele voedingsmiddelen, waaronder linzen, erwten, bruine rijst en quinoa. Geef je harige vriend een rijk dieet, waaronder kikkererwten, spinazie, zoete aardappel, haver en pompoen. Het is een 100% veganistische formule met onweerstaanbare umami-smaak zonder vulstoffen, dierlijke bijproducten, additieven en kunstmatige conserveermiddelen.

En als je je zorgen maakt over de eiwitbehoefte van je grote kerel, bevat het recept 31% compleet eiwit om spieren van brandstof te voorzien en de algehele gezondheid te behouden. Je veganistische pup hoeft geen concessies te doen aan voeding als je zulke geweldige veganistische voedselopties beschikbaar hebt. Als uw hond de voorkeur geeft aan een paté dieet, dan is dit voer van Natural Balance de oplossing voor uw probleem. Het hondenvoer in blik is een 100% veganistische optie die complete en uitgebalanceerde voeding biedt voor alle rassen en maten.

Rijk aan ingrediënten zoals bruine rijst, gerst, wortelen en haver, biedt de kipvrije formule veel vleesloze eiwitten om uw hond te helpen spieren op te bouwen en te behouden. Bovendien zorgen deze plantaardige ingrediënten er ook voor dat er voldoende complexe koolhydraten zijn voor uw pup om hem de energie te geven die hij nodig heeft om de hele dag actief en bloeiend te blijven. Het eiwitrijke ingeblikte voer van PetGuard is een veganistisch feest voor je pup. De gladde paté is gemaakt van ethisch geproduceerde ingrediënten om hoge kwaliteit en de beste verwerkingsomstandigheden te garanderen.

Het recept is 100% vrij van kunstmatige conserveermiddelen, vulstoffen, toegevoegde smaken, zoetstoffen, kunstmatige kleurstoffen, bijproducten en zuivel. Soja is het belangrijkste ingrediënt in dit vleesloze recept om uw hond voldoende voeding te geven. Daarnaast bevat het ook verschillende andere gezonde ingrediënten zoals wortels, erwten, havermout en aardappelen. Vermijd alle mogelijke allergenen die de gezondheidstoestand van uw hond kunnen bemoeilijken met dit geschikte veganistische recept dat rijk is aan gecheleerde mineralen, vitamines en gezonde omega's.

Elk koekje bevat minder dan 10 calorieën en dient als een verrukkelijke veganistische traktatie om je hond te belonen. Het onderzoek werd uitgevoerd om te bepalen of het in de handel verkrijgbare veganistische hondenvoer voedzaam voldoende was. De test omvatte vierentwintig verschillende voedselvariëteiten gemaakt door 12 verschillende fabrikanten. Zes van de vierentwintig voedingsmiddelen voldeden niet aan de minimale aminozuurbehoefte.

Veganistisch hondenvoer is in opkomst. Nog maar een paar jaar geleden waren er nauwelijks bedrijven die vleesvrije voeding aanboden voor onze hondgenoten, maar nu zijn eigenaren van gezelschapsdieren verwend met keuze. Van complete brokjes tot erwt-eiwitbrandstof in een blikje, veganistische honden overleven niet langer alleen, ze gedijen goed. Dat geldt ook voor de markt, dankzij goedkeuringen van beroemdheden, grote investeringsrondes en het groeiende bewustzijn dat honden, als alleseters, geen vlees nodig hebben om gezond te zijn.

De 5 beste veganistische restaurants in Taipei. Onlangs ontmoette ik Ryan Bethencourt, oprichter van het nieuwe in Koji gevestigde hondenvoerbedrijf Wild Earth, en ik leerde een aantal gruwelijke dingen over de commerciële hondenvoerindustrie. Wat ik leerde verbaasde me, en maakte me extra blij dat ik Chance veganistisch hondenvoer het afgelopen decennium heb gevoerd. Dit recept bevat vitale vetzuren met Omega's 3 en 6, die de vacht en huid van uw hond ondersteunen.

Een ander geweldig kenmerk van dit merk is dat het relatief goedkoop is voor een gespecialiseerd dieet, dat vaak veel duurder is dan gewoon hondenvoer. Het enige probleem met dit hondenvoer is dat het bij sommige honden indigestie kan veroorzaken, zelfs met het vezelmengsel. Behalve dit, raden we aan om Natural Balance Vegetarian Dry Dog food te proberen als je op zoek bent naar het beste vegetarische hondenvoer in het algemeen. Verslaving Zen is aan de dure kant in vergelijking met andere vegetarische merken, vooral als uw hond groter is dan 25 pond.

Kieskeurige honden kunnen dit merk ook weigeren, dus we raden aan Natural Balance te proberen als het palet van uw hond selectief is. Pikheid terzijde, we vinden Addiction Zen Vegetarisch Dry Dog Food een geweldige premiumoptie voor uw hond. Om deze redenen hebben we besloten om het uit onze Top 3-keuzes te houden. Anders kan V-Dog Vegan Dry Dog Food een goede optie zijn als je nieuw bent in veganistische en vegetarische hondendiëten.

Nature's Recipe Dry Dog Food is een vegetarische brok die kan worden gebruikt als eliminatiedieet voor honden met dierlijke eiwitallergieën. Het maakt gebruik van een eiwitmeelmix op basis van soja in plaats van meerdere eiwitbronnen, waardoor de kans op allergische reacties daarop wordt verkleind. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en vitamines voor een uitgebalanceerd dieet, die duurzaam zijn geproduceerd voor een groener, milieuvriendelijker product. Het bevat ook visvrije bronnen van Omega-3 en Omega-6, die van vitaal belang zijn voor een gezonde huid, vacht en immuunsysteem.

Deze brokjes hebben een hoger eiwitgehalte met 31% dan andere veganistische en vegetarische recepten, die zelden een eiwitgehalte van 25% of lager hebben. Het bevat ook geen soja, maïs, zuivel of dierlijke producten, waardoor het een mogelijke optie is voor honden die die ingrediënten niet kunnen hebben. Hoewel het een aantal goede eigenschappen heeft, is Wild Earth Vegan Dog Food een van de duurste veganistische hondenvoermerken en wordt daarom niet aanbevolen voor middelgrote of grote honden. Het is ook geen populaire smaak, waarbij sommige honden een hekel hebben aan de „umami-smaak” die dit merk heeft.

Petcurean Vegan Recipe Dry Dog Food is een veganistisch droog brokje dat zorgt voor een milieuvriendelijk, plantaardig dieet voor uw hond. Het is gemaakt met een enkele bron van eiwitbron op basis van erwten, zonder dierlijke producten of bijproducten die een jeukende huid en andere gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Het is ook gemaakt met een mengsel van lijnzaad en zonnebloemolie om uw hond te voorzien van Omega-3 en Omega-6, die de huid en vacht van uw hond helpen verbeteren en voeden. Ten slotte is het misschien niet het duurste voer, maar Petcurean is nog steeds enigszins prijzig in vergelijking met de meeste hondenvoer op basis van vlees.

We raden je aan om een van onze Top 3-keuzes te proberen als je op zoek bent naar consistente resultaten en een betere waarde. Voor zover u zorgt voor de dagelijkse voedingsbehoeften van uw hond, kan een veganistisch dieet net zo gezond zijn als een gewoon dieet op basis van vlees. Volgens een studie werden husky sledehonden die zestien weken veganistische diëten kregen, beoordeeld als zijnde in uitstekende gezondheid en fysieke conditie, zonder sporen van bloedarmoede of andere mogelijke gezondheidsproblemen. Een veganistisch dieet voor een hond ziet er vrijwel hetzelfde uit als een op vlees gebaseerd dieet - ruil het vlees gewoon in voor een plantaardig eiwit.

Aan de andere kant, als de redenen van de dierenarts om niet voor veganistische diëten te kiezen logisch zijn, blijf dan het gewone niet-veganistische hondenvoer gebruiken. Meestal is het meeste hondenvoer sterk afhankelijk van vlees van slechte kwaliteit om de eiwitten, vitamines en mineralen te leveren die uw hond nodig heeft om gezond te zijn. Honden houden van hoe goed het smaakt en hondenbezitters zijn dol op het positieve effect dat het heeft op de gezondheid van hun honden. Net als bij mensen kunnen honden ook de vruchten plukken van veganisme, zolang hun dieet een passende balans van voedingsstoffen heeft.

Een veganistisch dieet kan vooral gunstig zijn voor honden in hun hogere jaren vanwege het ontstekingsremmende karakter en het vermogen om te helpen bij aandoeningen zoals artritis. Het is een geweldige keuze voor diegenen die hun honden willen overschakelen op veganistisch hondenvoer en is heel specifiek geformuleerd om hen een gezond en gelukkig leven te bieden. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kunnen honden gedijen en een goede gezondheid behouden op een veganistisch of vegetarisch dieet, zolang u maar aan hun voedingsbehoeften voldoet. Het juiste dieet voor uw hond is degene die hem op een gezond gewicht houdt en hem veel energie geeft.

Of u nu uw hond veganistisch wilt maken naar keuze of dat een veganistisch dieet het gevolg is van bepaalde gezondheidsproblemen, dit hondenvoer zal u niet teleurstellen. Elimineer alle mogelijke allergenen en alle vlees- en zuivelbronnen uit het dieet van uw hond en bevorder een gezonde spijsvertering en optimale opname van voedingsstoffen bij honden door te kiezen voor veganistisch hondenvoer. .