Veganistisch hondenvoer?

Dit volledig plantaardige eiwit bevat geen rijst en bevat weinig. Bramble is het eerste en enige 100% veganistische verse hondenvoer. Geformuleerd door gecertificeerde veterinaire voedingsdeskundigen, biedt het alle eiwitten en voeding die honden nodig hebben op de gezondste, meest kwijlwaardige manier. Verwarm hem gewoon en kijk hoe je pup het verslindt.

Dit zijn de dingen die ik hoor wanneer ik deel dat ik mijn hond Chance veganistisch hondenvoer voer voer. Chance is 13 jaar oud en bloeit, en hij eet al meer dan tien jaar een plantaardig dieet. Hij heeft in de loop der jaren meerdere dierenartsen gezien, en elk van hen heeft hem (en zijn dieet) een grote duim omhoog gegeven. Maar ik was niet altijd zo zelfverzekerd.

Vanaf het moment dat ik Chance adopteerde van de Berkeley East Bay Humane Society waar ik op een zomer werkte, werd hij mijn eerste prioriteit. Ik wil vooral dat hij gezond en gelukkig is en een lang leven leidt. En, net als jij, toen ik voor het eerst hoorde over veganistisch hondenvoer, was ik sceptisch. Onnodig te zeggen dat Chance het geweldig doet, hij houdt van zijn eten en zijn lekkernijen, en ik ben zo blij dat ik mijn twijfels in twijfel heb getrokken en veganistisch hondenvoer heb geprobeerd.

Onlangs ontmoette ik Ryan Bethencourt, oprichter van het nieuwe in Koji gevestigde hondenvoerbedrijf Wild Earth, en ik leerde enkele gruwelijke dingen over de commerciële hondenvoerindustrie. Wat ik leerde verbaasde me, en maakte me extra blij dat ik het afgelopen decennium Chance veganistisch hondenvoer voer voer. Kunnen honden veganistisch zijn? Hoewel honden de voorkeur geven aan vlees en dierlijke producten, zeggen veel experts dat het mogelijk is om uw hond een veganistisch dieet te geven, zolang u ervoor zorgt dat hij de juiste aanvullende voedingsstoffen binnenkrijgt. We begeleiden je op de gezondste manier om je hond op een veganistisch dieet te zetten en geven je onze aanbevelingen voor de beste veganistische hondenvoermerken.

De vegetarische hondenvoerruimte evolueert snel, aangezien groeiende bewijzen aantonen dat honden zeker geen vlees nodig hebben om te gedijen en hun beste leven te leiden. Als u overweegt uw hond op een veganistisch dieet te zetten, moet u uw dierenarts raadplegen om een plan te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat uw hond alle essentiële voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft. Als u uw hond overschakelt naar een veganistisch dieet met goedkeuring van uw dierenarts, moet u weten hoe u hem kunt overschakelen van zijn huidige voedsel. Deze korte video van een gecertificeerde hondenvoedingsdeskundige geeft een fantastische uitleg waarom uw hond waarschijnlijk vitamine- en andere voedingssupplementen nodig heeft als hij een zelfgemaakt hondenvoerdieet volgt, of het nu veganistisch, vegetarisch is of vlees- en dierlijke producten bevat.

Als u uw hond huisgemaakt veganistisch hondenvoer voert, heeft hij zeer waarschijnlijk bepaalde aanvullende voedingsstoffen nodig. Hun spijsverteringsstelsel is niet aangepast aan plantaardige diëten, en ze zullen niet gezond zijn of gedijen als je ze alleen vegetarische of veganistische diëten geeft. Dit zijn de beste veganistische hondenvoermerken die worden aanbevolen door dierenartsen, en ze bevatten allemaal de nodige eiwitniveaus en andere voedingsstoffen die honden nodig hebben. Eindelijk, een ontelbaar aantal artikelen en gesprekken later, getroost door mijn onderzoek en nu ook scherp bewust van de verschrikkingen van de commerciële hondenvoerindustrie, bestelde ik veganistisch hondenvoer.

Nou, op het moment dat ik wat veganistisch hondenvoer uitdeelde (eerst gemengd met zijn eerdere hondenvoer, wat altijd moet worden gedaan bij het overzetten van je hondenmetgezel naar een nieuw voer), slokte hij het op.