Wat is het beste vegetarische hondenvoer?

Natuurlijk evenwicht Vegetarisch droog hondenvoer Beste overall. Natuurlijk 42071 Balance Vegetarisch Droog Hondenvoer; 2, De 10 Beste Vegetarische Hond. Bramble is het eerste en enige 100% veganistische verse hondenvoer. Geformuleerd door gecertificeerde veterinaire voedingsdeskundigen, biedt het alle eiwitten en voeding die honden nodig hebben op de gezondste, meest kwijlwaardige manier.

Verwarm hem gewoon en kijk hoe je pup het verslindt. Andere voordelen van het voeren van een veganistisch of vegetarisch dieet aan uw hond zijn verbeterde mondhygiëne, gezondere vacht en huid en een beter gewichtsbeheersing. Dit uitgebalanceerde dieet bevat 100% gezonde en heerlijke hele voedingsmiddelen, waaronder linzen, erwten, bruine rijst en quinoa. Geef je harige vriend een rijk dieet, waaronder kikkererwten, spinazie, zoete aardappel, haver en pompoen.

Het is een 100% veganistische formule met onweerstaanbare umami-smaak zonder vulstoffen, dierlijke bijproducten, additieven en kunstmatige conserveermiddelen. En als je je zorgen maakt over de eiwitbehoefte van je grote kerel, bevat het recept 31% compleet eiwit om spieren van brandstof te voorzien en de algehele gezondheid te behouden. Je veganistische pup hoeft geen concessies te doen aan voeding als je zulke geweldige veganistische voedselopties beschikbaar hebt. Als uw hond de voorkeur geeft aan een paté dieet, dan is dit voer van Natural Balance de oplossing voor uw probleem.

Het hondenvoer in blik is een 100% veganistische optie die complete en uitgebalanceerde voeding biedt voor alle rassen en maten. Rijk aan ingrediënten zoals bruine rijst, gerst, wortelen en haver, biedt de kipvrije formule veel vleesloze eiwitten om uw hond te helpen spieren op te bouwen en te behouden. Bovendien zorgen deze plantaardige ingrediënten er ook voor dat er voldoende complexe koolhydraten zijn voor uw pup om hem de energie te geven die hij nodig heeft om de hele dag actief en bloeiend te blijven. Het eiwitrijke ingeblikte voer van PetGuard is een veganistisch feest voor je pup.

De gladde paté is gemaakt van ethisch geproduceerde ingrediënten om hoge kwaliteit en de beste verwerkingsomstandigheden te garanderen. Het recept is 100% vrij van kunstmatige conserveermiddelen, vulstoffen, toegevoegde smaken, zoetstoffen, kunstmatige kleurstoffen, bijproducten en zuivel. Soja is het belangrijkste ingrediënt in dit vleesloze recept om uw hond voldoende voeding te geven. Daarnaast bevat het ook verschillende andere gezonde ingrediënten zoals wortels, erwten, havermout en aardappelen.

Vermijd alle mogelijke allergenen die de gezondheidstoestand van uw hond kunnen bemoeilijken met dit geschikte veganistische recept dat rijk is aan gecheleerde mineralen, vitamines en gezonde omega's. Elk koekje bevat minder dan 10 calorieën en dient als een verrukkelijke veganistische traktatie om je hond te belonen. Het onderzoek werd uitgevoerd om te bepalen of het in de handel verkrijgbare veganistische hondenvoer voedzaam voldoende was. De test omvatte vierentwintig verschillende voedselvariëteiten gemaakt door 12 verschillende fabrikanten.

Zes van de vierentwintig voedingsmiddelen voldeden niet aan de minimale aminozuurbehoefte. Nogmaals, Natural Balance staat bovenaan de lijst. Kunnen honden veganistisch zijn? Hoewel honden de voorkeur geven aan vlees en dierlijke producten, zeggen veel experts dat het mogelijk is om uw hond een veganistisch dieet te geven, zolang u ervoor zorgt dat hij de juiste aanvullende voedingsstoffen binnenkrijgt. We begeleiden u op de gezondste manier om uw hond op veganistisch dieet te zetten en geven u onze aanbevelingen voor de beste veganistische hondenvoermerken.

Dit zijn de beste veganistische hondenvoermerken die worden aanbevolen door dierenartsen, en ze bevatten allemaal de nodige eiwitniveaus en andere voedingsstoffen die honden nodig hebben. Volwassen honden moeten minimaal 18% eiwit in hun dieet hebben. We hebben de eiwitgehalten in de brokjes van elk merk opgesomd. Wild Earth, uitgelicht op Shark Tank, maakt door dierenartsen ontwikkelde, voedingskundig complete brokjes en lekkernijen zonder van dieren afgeleide ingrediënten.

Hun brokjes bevatten veel eiwitten (31%) uit volledig natuurlijke, schone voedselbronnen plus superfoodingrediënten zoals haver, kikkererwten en zoete aardappel. Halo's Holistic Garden of Vegan merk wordt geleverd in brokjes, ingeblikt voedsel en lekkernijen. Het hondenvoer is compleet en uitgebalanceerd met gezonde plantaardige eiwitten (20%) van voedselrijke kikkererwten en erwten en een unieke veganistische mix van vitamines, mineralen en sporenelementen. Ze bevatten geen vlees, zuivel, maïs of tarwe, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor honden met gevoeligheden voor ingrediënten.

V-Dog is een familiebedrijf dat uitsluitend gespecialiseerd is in het produceren van veganistisch hondenvoer van hoge kwaliteit. Ze bieden brokjes, koekjes en zelfs botten voor een frisse adem en schone tanden. De brokjes bevatten 24% eiwit en alle essentiële vitamines, mineralen en aminozuren. Veganistisch hondenvoer is in opkomst.

Nog maar een paar jaar geleden waren er nauwelijks bedrijven die vleesvrije voeding aanboden voor onze hondgenoten, maar nu zijn eigenaren van gezelschapsdieren verwend met keuze. Van complete brokjes tot erwt-eiwitbrandstof in een blikje, veganistische honden overleven niet langer alleen, ze gedijen goed. Dat geldt ook voor de markt, dankzij goedkeuringen van beroemdheden, grote investeringsrondes en het groeiende bewustzijn dat honden, als alleseters, geen vlees nodig hebben om gezond te zijn. De 5 beste veganistische restaurants in Taipei.

Voor hondenbezitters die veganistisch zijn, is er een nog grotere vraag of het kopen van hondenvoer dat vlees bevat een acceptabel onderdeel is van een veganistische levensstijl. Niet alleen wordt het meeste vlees bedoeld voor hondenconsumptie in de fabriek gekweekt, waar dierenmishandeling en wreedheid ongebreideld zijn, maar veel hondenvoer wordt op dieren getest met behulp van onmenselijke methoden voordat het op de markt wordt gebracht. Vleesproductie voor hondenvoer legt ook een ongelooflijke belasting op het milieu - het is de bron van 25 tot 30 procent van alle koolstofemissies in verband met de veehouderij. Als uw hond voedselgevoeligheden heeft, is V-Dog een geweldige veganistische optie.

Hun voedsel is volledig vrij van maïs, tarwe, gluten, soja en vulstoffen, allemaal veel voorkomende triggers van huid- en spijsverteringsproblemen bij hoektanden. In plaats daarvan gebruiken ze licht verteerbare ingrediënten zoals bruine rijst en quinoa, die ook qua voedingswaarde completer zijn dan de goedkopere koolhydraten die door sommige populaire hondenvoermerken worden gebruikt. Bovenaan de lijst met ingrediënten van Walk About Canine Exotics vind je eiwitten uit erwten en koolhydraten van zoete aardappelen en linzen. Lijnzaad zorgt voor een extra voedingsboost door omega-3, -6 en -9 vetzuren, voedingsvezels en ontstekingsremmende lignanen.

De ingrediëntenlijst is veel korter dan de meeste hondenvoer, waardoor de kans drastisch wordt verkleind dat uw hond slecht reageert op iets in het recept. Als je je haar hebt uitgetrokken om voedsel te vinden dat je gevoeligheidsgevoelige hond kan verdragen, is dit er zeker een om eens te proberen. Hoeveel schade berokkent het huidige voer van uw hond aan het milieu? Volgens een UCLA-studie is tussen 25 en 30 procent van de koolstofemissies veroorzaakt door veehouderij afkomstig van vlees dat bedoeld is voor voer voor huisdieren. Dit is vrij substantieel, aangezien bijna 15% van de wereldwijde broeikasgassen afkomstig is van vee, dat 70% van alle landbouwgrond beslaat.

Kortom, de groeiende wereldwijde vraag naar vlees levert een belangrijke bijdrage aan onze huidige milieucrisis, en de productie van hondenvoer is een belangrijke boosdoener. Nutritioneel compleet en uitgebalanceerd, garandeert het heerlijke recept alleen superpremium groenten en fruit en wordt in de volksmond aanbevolen door dierenartsen als u probeert uw hond over te schakelen op een veganistisch dieet. Ongeacht de controverse over het voeren van vegetarisch voedsel aan hoektanden, zijn er enkele honden met ernstige gezondheidsproblemen die vleesvrije diëten vereisen, wat een uitdaging kan zijn. Help uw hond zich op zijn best te voelen en eruit te zien door te vertrouwen op een rijk dieet dat veel voorkomende allergenen elimineert en afkomstig is van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Zelfs dierenartsen die het niet eens zijn met veganisme voor honden, kunnen professioneel met u samenwerken om een dieetplan te ontwikkelen dat voor uw hond werkt. Gelukkig zijn er alternatieve hondenvoermerken die verschillende recepten aanbieden, waardoor uw hond een smakelijke, voedzame maaltijd krijgt zonder ongemak te veroorzaken. Het eerste eerste probleem is dat de meeste honden de smaak niet lekker vinden, dus je weet misschien niet eens of je hond kan profiteren van dit specifieke vegetarische dieet. Het vinden van het juiste hondenvoer voor uw metgezel kan moeilijk zijn, vooral als uw hond gezondheidsproblemen of voedselallergieën heeft die uw opties beperken.

Net als bij mensen kunnen honden ook de vruchten plukken van veganisme, zolang hun dieet een passende balans van voedingsstoffen heeft. Onlangs ontmoette ik Ryan Bethencourt, oprichter van het nieuwe in Koji gevestigde hondenvoerbedrijf Wild Earth, en ik leerde een aantal gruwelijke dingen over de commerciële hondenvoerindustrie. Bekijk een volledige afbraak van merk en voedingsstoffen van dit voer in mijn complete Nature's Recipe vegetarisch hondenvoer review. Dit gaat over het goedkoopste veganistische hondenvoer dat je zult vinden, terwijl het nog steeds van relatief hoge kwaliteit is (hier zijn enkele andere manieren om veganistisch hondenvoer met een beperkt budget te krijgen).

.